Talous- ja palkkahallinto

Talous- ja palkkahallinto

”Kokemus näkyy laatuna ja osaamisena.”

Toimiva taloushallinto on yksi yrityksesi vahvuustekijöistä

Meillä sinua palvellaan yksilöllisesti ja taloushallinnon palveluiden laajuus sovitetaan aina tarpeiden mukaisesti. Me osaavina ammattilaisina hoidamme yrityksesi taloushallinnon, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Sähköistä taloushallintosi tehokkaaksi

Osto- ja myyntilaskujen käsittelyprosessin sähköistäminen sekä laskujen ja asiakirjojen sähköinen arkistointi tehostavat yrityksesi taloushallinnon toimintoja. Tarjoamme käyttöösi Heeros Systemsin taloushallinnon ohjelmistot.

Heeros on suomalainen yritys, jonka tuotteet on kehitetty yhteistyössä tilitoimistojen kanssa. Helppokäyttöiset, selainpohjaiset ohjelmistot toimivat ajasta ja paikasta riippumatta. Mikä parasta, sinun ei tarvitse huolehtia ylläpidosta, varmistuksista ja päivityksistä!

”Palkkahallinto hoituu ajallaan ja oikein.”

Ulkoistettu palkkahallinto säästää resursseja

Palkkahallinto on yksi työnantajan tärkeimpiä lakisääteisiä velvoitteita. Palkkahallinnon ulkoistamisella vapautetaan yrityksen henkilöstön resursseja, sekä varmistetaan että palkanmaksu tehdään ajallaan ja oikein. Meillä asioit aina saman tutun palkanlaskijan tai hänen varahenkilönsä kanssa, jotka on nimetty hoitamaan yrityksesi palkkahallintoa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo sinua kaikissa palkkahallinnon asioissa aina työsopimuksen solmimisesta eläkeasioihin saakka.

Palveluihimme kuuluvat palkanlaskennan lisäksi kaikki palkkahallinnon osa-alueet, kuten TES-tulkinnat, viranomaisilmoitukset, loma- ja pekkaspäivien seurannat, sairauspäivärahahakemukset sekä tietysti tulorekisteri-ilmoitukset. Toimitamme palkkalaskelmat palkansaajille nykyaikaisesti sähköisenä palkkalaskelmana, eli verkkopalkkana.